ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ
ELIMINATOR
1. Ο Α.Σ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ με την υποστήριξη της racesystem διοργανώνουν την
ΔΕΥΤΕΡΑ 11 Μαρτίου αγώνα XCE – ΕLIMINATOR στα πλαίσια του Author cup 2019στις κατηγορίες Open, Εφήβων, Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων και Μίνι. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού του αγώνα είναι o χώρος αναψυχής ΠΛΑΤΑΝΟΡΑΜΑ στο 4ο χιλιόμετρο Ζαγκλιβερίου – Θεσσαλονίκης.
Όλοι οι αθλητές θα διαγωνισθούν αρχικά σε αγώνα ατομικής χρονομέτρησης και οι 32 καλύτεροι αθλητές – αθλήτριες θα συνεχίσουν στην φάση των 32 στην οποία θα διαγωνισθούν σε 8 τετράδες.
Από κάθε τετράδα προκρίνονται σε κάθε φάση οι δύο καλύτεροι αθλητές έως ότου φθάσουν στον τελικό.
2. Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν αθλητές που φέρουν επίσημο δελτίο της ΕΟΠ για τις κατηγορίες Μίνι , Παμπαίδων , Πανκορασίδων, Παίδων , Κορασίδων , Εφήβων και ανεξάρτητων αθλητών μεγαλύτερων των 18 ετών στις παρακάτω κατηγορίες:
• Ανδρών Α (18-29 Ετών)
• Ανδρών Β (30-39 ετών)
• Ανδρών Γ (40-49 ετών)
* Aνδρών Δ (50+)
Πρόγραμμα
10.00- 10.30 Υπογραφές παραλαβή αριθμών και τσιπ
10.30 ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ (στον χώρο της γραμματείας)
11.00 Εκκίνηση Ατομικής χρονομέτρησης
12.30 ‘ Εκκίνηση φασης των 32
15.30 ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΕΠΑΘΛΩΝ (στον χώρο της εκκίνησης)

• Οι αθλητές κάθε κατηγορίας ανάλογα με την θέση που κατακτούν σε κάθε
αγώνα,λαμβάνουν τους αντίστοιχους βαθμούς, σύμφωνα με τους γενικούς κανονισμούς του κυπέλλου
3. Μετά από κάθε αγώνα, οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας, είναι υποχρεωμένοι να παρουσιάζονται στις απονομές με την αγωνιστική τους περιβολή. Σε αντίθετη περίπτωση τιμωρούνται με αφαίρεση 20 βαθμών από την γενική βαθμολογία του κυπέλλου.
4. Κάθε αθλητής με την εκκίνηση του σε κάθε αγώνα που συμμετέχει δηλώνει υπεύθυνα ότι αποδέχεται τους κανονισμούς της προκήρυξης και ότι είναι απολύτως υγιής και έτοιμος (σωματικά και ψυχικά) για την συμμετοχή του στον συγκεκριμένο αγώνα, αντιλαμβανόμενος όλους τους πιθανούς κινδύνους που απορρέουν από την συμμετοχή του σε αυτόν. Κατ’ επέκταση, συμμετέχει αποκλειστικά και μόνο με δική του ευθύνη και παράλληλα αναγνωρίζει ότι οι διοργανωτές, όπως και κάθε πρόσωπο που εργάζεται και εμπλέκεται με οποιοδήποτε τρόπο στη διοργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα, δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη απέναντί του για τυχόν τραυματισμό του, καταστροφή ή απώλεια προσωπικού εξοπλισμού ή αντικειμένων, πριν κατά την διάρκεια ή και μετά τον αγώνα. Δεν απαιτεί καμία αποζημίωση για φωτογραφίες, βίντεο, στιγμιότυπα, αποτελέσματα με προσωπικά του στοιχεία ή συνεντεύξεις του κατά την διάρκεια της διοργάνωσης,που τυχόν θα χρησιμοποιηθούν από τον διοργανωτή ή τους χορηγούς για ενημερωτικούς ή διαφημιστικούς σκοπούς.
5. Κάθε αθλητής συμμετέχει με δική του ευθύνη σε ότι αφορά τη σωματική του ακεραιότητα αλλά και τον προσωπικό του αθλητικό εξοπλισμό.
6. Για ότι δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς της ΕΟΠ ή από τους κανονισμούς του κυπέλλου, αποφασίζει τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή του αγώνα.
7. Μετάλλιο στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας
8. Δηλώσεις συμμετοχής για την κατηγορία open στην σελίδα racesystem.gr και για τις επίσημες κατηγορίες στο [email protected]
9. Το παράβολο συμμετοχής για την κατηγορία open για όσους δηλώσουν ηλεκτρονικά μέχρι την Τετάρτη 6 Μαρτίου είναι 10€ και 20€ για δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα.