Korilovos HILL MTB RACE

Korilovos HILL MTB RACE

Ο Π.Ο. ΔΡΑΜΑΣ σε συνεργασία με τη ΔΕΚΠΟΤΑ του Δήμου Δράμας, διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας XCO Cross country, στα πλαίσια των “ Ελευθέριων 2018”, την Κυριακή 8 Ιουλίου στο περιαστικό δάσος Κορυλόβου με την επωνυμία “Korilovos HILL MTB RACE”.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε διαδρομή 6,5 χιλιομέτρων τύπου σιρκουί.

Πρόγραμμα αγώνα:

Εγγραφές 8:30-9:30

Open- Masters- Γυναίκες –Παίδες. Εκκίνηση 10:00 3 στροφές.

Άνδρες- Έφηβοι. Εκκίνηση 12:30 5 στροφές.

Απονομές επάθλων 15:00.

Έπαθλα: Μετάλλιο και δίπλωμα στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας. Κύπελλο στον πρώτο νικητή κάθε κατηγορίας.

Συμμετοχή: Δηλώσεις συμμετοχής για την κατηγορία open – masters στο racesystem.gr

Παράβολο συμμετοχής για τις κατηγορίες open –masters ορίζεται το ποσό των 10 ευρώ για τις έγκαιρες δηλώσεις και 15 ευρώ για συμμετοχές που θα δηλωθούν την ημέρα του αγώνα. Το ποσό πρέπει να καταβάλλεται στο λογαριασμό Πειραιώς GR 5801722350005235087641088 αναφέροντας το όνομα του συμμετέχοντα.

Προσοχή: Οι δηλώσεις θα γίνουν δεκτές μέχρι την Τετάρτη 4/7/18. Δε θα γίνει δεκτή καμμία συμμετοχή την ημέρα του αγώνα για αθλητές με δελτία. Αθλητές κατηγορίας open μπορούν να δηλώνουν την ημέρα του αγώνα αυστηρά από τις 8:30 ως τις 9:30 και το παράβολο την ημέρα του αγώνα ορίζεται στα 15 ευρώ. Οι αθλητές με δελτία για το διασυλλογικό αγώνα θα πρέπει να δηλωθούν από την ομάδα τους μέχρι τις 4/7/18 στο email [email protected] Παραλαβή αριθμών την ημέρα του αγώνα.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΑΡΘΡΟ 1: Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές-συνοδοί) αποδέχονται με τη συμμετοχή τους στον αγώνα τον παρόντα κανονισμό και είναι υποχρεωμένοι να τον τηρήσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη ή υποχρέωση για οποιοδήποτε ατύχημα ή φθορά, ή απώλεια, ή καταστροφή αγωνιστικού υλικού, ρούχων, ποδηλάτων κλπ.

ΑΡΘΡΟ 2: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης των αγώνων. Για κάθε αγώνα θα επισυνάπτεται στην παρούσα η ειδική προκήρυξη με τις λεπτομέρειες του κάθε αγώνα .

ΑΡΘΡΟ 3: Οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να: 1. παρευρίσκονται στην αφετηρία των αγώνων 45΄ λεπτά προ της εκκίνησης. 2. υπογράφουν στον κατάλογο των ποδηλατιστών κατά την κλήση του αφέτη 30 λεπτά το αργότερο πριν την αναχώρηση κάθε αγώνα. 3. φέρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα προστατευτική κάσκα. 4. συμπεριφέρνονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες, την αγωνόδικο επιτροπή και τους συνοδούς σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα. 5. φέρουν υποχρεωτικά αριθμούς αναγνώρισης, που θα τους δοθούν από τον οργανωτή. Οι διαστάσεις και η παρουσίαση του αριθμού δεν δέχονται μεταβολές. 6. οι τρεις (3) πρώτοι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν στο βάθρο για την ανάδειξη των νικητών.

ΑΡΘΡΟ 4: Οι επίσημες κατηγορίες πρέπει να έχουν θεωρημένο Δελτίο για το 2018

Υποβολή Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ερώτηση ασφαλείας: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.