Macedonian Trophy # 2017

Macedonian Trophy # 2017

ENGLISH TEXT FOLLOWING 

MACEDONIAN TROPHY 2017
Διεθνής Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας
ΚΙΛΚΙΣ 25-26 Φεβρουαρίου 2017 

Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ σε συνεργασία με την Racesystem και τον ΑΙΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ διοργανώνουν στις 25 και 26 Φεβρουαρίου αγώνες ορεινής ποδηλασίας στην πόλη του Κιλκίς, με την επωνυμία «Macedonian Trophy 2017». Στους αγώνες έχουν δικαίωμα οι αθλητές των κατηγοριών Παίδων, Εφήβων, Ανδρών , Γυναικών ,Νεανίδων, Παμαίδων, Μίνι και Ανεξαρτήτων. Το πρόγραμμα του διημέρου έχει ως εξής¨:

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Αγώνας ατομικής χρονομέτρησης ορεινής ποδηλασίας ( XCT) απόστασης 5 χλμ για όλες τις κατηγορίες, εκτός της κατηγορίας Μίνι που θα αγωνισθεί σε διαδρομή 3 χλμ. Η εκκίνηση του πρώτου αθλητή θα δοθεί στις 14.00 στην πλατεία Κήπου της πόλης του Κιλκίς. Οι εκκινήσεις θα δίνονται ανα ένα λεπτό με την κατηγορία των Μίνι Μικρών να ξεκινάει πρώτη. Ο τερματισμός του αγώνα θα γίνεται εμπρός από το θέατρο ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ. Οι απονομές θα γίνουν στον χώρο της εκκίνησης του αγώνα 15′ μετά τον τερματισμό του τελευταίου αθλητή.
Ο χρόνος του κάθε αθλητή θα ανακοινώνετε άμεσα με τον τερματισμό του,στο RACESYSTEM.gr

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Αγώνας ορεινής ποδηλασίας από σημείο σε σημείο ( XCT) απόστασης 48χλμ στις κατηγορίες Ανδρών , Εφήβων , Γυναικών καθώς και στη κατηγορία ανεξαρτήτων με εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία Κήπου της πόλης του Κιλκίς. Χάρτης επισυνάπτεται

Oι κατηγορίες Μίνι, Παμπαίδων και Παίδων θα εκκινήσουν αμέσως μετά την εκκίνηση των μεγάλων κατηγοριών σε ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή 900μ (XCC)
Το αναλυτικό πρόγραμμα της δευτερης αγωνιστικής ημέρας του Macedonian Trophy 2017 έχει ως εξής:

Πρόγραμμα
9.00- 10.00 Υπογραφές παραλαβή αριθμών και τσιπ
11.00′ ΕκκίνησΗ Macedonian Trophy point to point
11.05′ Εκκίνηση κατηγορίας Μίνι Μικρών – 2 στροφές
11.25΄ Εκκίνηση κατηγορίας Μίνι Μεγάλων – 3 στροφές
11.50΄ Εκκίνηση κατηγοριών Παμπαίδων, Πανκορασίδων, Κορασίδων – 5 στροφές
12.30′ Εκκίνηση κατηγορίας Παίδων – 8 στροφές
13.30′ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΕΠΑΘΛΩΝ
.
Στις κατηγορίες αθλητών με δελτία, κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με ποδηλάτες της κατηγορίας της προκήρυξης με ευθύνη και δήλωση συμμετοχής του σωματείου
τους. Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν όλα τα σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών και δύο συνοδούς. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να
είναι θεωρημένα από την Ε.Ο.Π. για το 2017.

Οι ομάδες οφείλουν να καταθέσουν στην Οργανωτική Επιτροπή την έγγραφη δήλωση συμμετοχής των αθλητών και των συνοδών στο FAX 2310706130 ή στο e mail [email protected] . Η δήλωση συμμετοχής πρέπει απαραίτητα να περιλαμβάνει τα στοιχεία και
την ιδιότητα των μελών κάθε αποστολής (όνομα, επώνυμο, ηλικία, αρχηγός, προπονητής, αθλητής κλπ). Οποιοδήποτε άλλο άτομο, που δεν αναφέρεται στη δήλωση συμμετοχής δεν έχει δικαίωμα εκπροσώπησης της ομάδας.
Στην κατηγορία ανεξαρτήτων οι αθλητές πρέπει να στείλουν δήλωση συμμετοχής στο racesystem.gr .   Οι αθλητές της κατηγορίας καταβάλουν στην γραμματεία παράβολο συμμετοχής 10€

ΠΡΟΣΟΧΗ:ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ . ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 

ΑΡΘΡΟ 1: Ο Ποδηλάτης διοργανώνει το Macedonian Trophy 2017 για κατηγορίες Open , και με Δελτία Ανδρών , Εφήβων , Παίδων , Γυναικών , Νεανίδων , Παμπαίδων και Μίνι

ΑΡΘΡΟ 2: Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές-συνοδοί) αποδέχονται με τη συμμετοχή τους στον αγώνα τον παρόντα κανονισμό και είναι υποχρεωμένοι να τον τηρήσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη ή υποχρέωση για οποιοδήποτε ατύχημα ή φθορά, ή απώλεια, ή καταστροφή αγωνιστικού υλικού, ρούχων, ποδηλάτων κλπ.

ΑΡΘΡΟ 3: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα
τροποποίησης των αγώνων. Για κάθε αγώνα θα επισυνάπτεται στην παρούσα η ειδική προκήρυξη με τις λεπτομέρειες του κάθε αγώνα .

ΑΡΘΡΟ 4: Οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να:
1. παρευρίσκονται στην αφετηρία των αγώνων 45΄ λεπτά προ της εκκίνησης.
2. υπογράφουν στο φύλλο αγώνα κατά την κλήση του αφέτη 30 λεπτά το αργότερο πριν την αναχώρηση κάθε αγώνα.
3. φέρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα προστατευτική κάσκα.
4. συμπεριφέρνονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες, την αγωνόδικο επιτροπή και τους συνοδούς σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.
5. φέρουν υποχρεωτικά αριθμούς αναγνώρισης, που θα τους δοθούν από τον οργανωτή. Οι διαστάσεις και η παρουσίαση του αριθμού δεν δέχονται μεταβολές.
6. οι τρεις (3) πρώτοι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν στο βάθρο για την ανάδειξη των νικητών με την επίσημη εμφάνιση .της ομάδας του. 

ΑΡΘΡΟ 5: Έπαθλα Βραβεύσεις
1ος Νικητής Αγώνα Χρυσό Μετάλλιο – Δίπλωμα
2ος » Αργυρό » »
3ος » Χάλκινο » »

ΓΕΝΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Η γενική βαθμολογία για τους δύο αγώνες του κυπέλλου θα προκύψει από το άθροισμα των θέσεων κάθε αθλητή στους δύο αγώνες. Νικητής του αγώνα θα είναι ο αθλητής με το μικρότερο άθροισμα. Σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ δύο ή περισσοτέρων αθλητών νικητής θα είναι ο αθλητής με την καλύτερη θέση στον δεύτερο αγώνα. Τα έπαθλα της γενικής βαθμολογίας θα είναι τα εξής:

1ος Κυπέλλου Κύπελλο – Χρυσό Μετάλλιο – Δίπλωμα
2ος » Αργυρό » »
3ος » Χάλκινο » »

ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΑΘΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ 

————————–————————–———————-

PODILATIS Cycling Team in collaboration with Racesystem and Ajax KILKIS organizes mountain bike races under the name “Macedonian Trophy 2017” for all racing categories. 

SATURDAY 25th of FEBRUARY
Μountain bike Time Trial Race (XCT) 5 km distance for all
categories. The start of the first athlete will be at 14.00 in the GARDEN SQUARE of Kilkis. The awards ceremony will be at the start of the Race 15 ‘after the finish of the last athlete. The time of every athlete will immediately announce to the finish of the race by the RACESYSTEM.gr. 

SUNDAY 26th of FEBRUARY 

Μountain bike Point to Point Race (XCP) 48 km distance for Junior, Men, Women categories. The start of the race will be given at 11.00 from the GARDEN SQUARE οf Kilkis. For the rest of the categories will be organized a short Course MTB Race (ΧCC) at a very technical course of 900m. 
The cost of participation in each race shall be 10 euros and the payment is done during the recording of the athlete before the start.

There will be a final general classification for the two races. The general classification for the two races will result from the sum of each athlete places in both races. Winner of the race will be the athlete with the smallest sum. In case of a tie between two or more athletes winner will be the athlete with the best position in the second race.

ATTENTION: THE ENTRIES WILL BECOME ACCEPTED UNTIL THURSDAY 23th of FEBRUARY TO [email protected] THERE WILL BE NO ACCEPTED ANY PARTICIPATION AT THE DAY OF THE EVENT

Υποβολή Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ερώτηση ασφαλείας: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.