Οργάνωση Αγώνα

Οργάνωση Αγώνα;
Έχουμε όλα όσα χρειάζονται

Η οργάνωση αθλητικής εκδήλωσης μπορεί να γίνει με ασφάλεια και πρόγραμμα εφόσον αναζητήσετε όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό. Η Racesystem έχει ό,τι χρειάζεστε προκειμένου να έχετε έναν επιτυχημένο αγώνα σε όλα τα επίπεδα. Από το βασικό που είναι η ασφάλεια, τη χρονομέτρηση, αψίδες εκκίνησης και άλλα. Στη σελίδα αυτή θα βρείτε τι χρειάζεται για να μπορέσετε να τα καταφέρετε. Μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για ό,τι μπορεί να θέλετε να ρωτήσετε! Πατήστε εδώ

Ψηφιακή καταγραφή
αποτελεσμάτων

Τσιπάκι καταγραφής αθλητή | Racesystem.gr

H ψηφιακή χρονομέτρηση καταγράφει τον χρόνο των αθλητών σε αγώνες που απαιτείται αξιοπιστία αλλά και ταχύτητα στην έκδοση αποτελεσμάτων. Το σύστημα βασίζεται σε καταγραφή των αθλητών με την χρήση Chip RFID και παρέχει ακρίβεια δευτερολέπτου. Παρέχεται η δυνατότητα Online εμφάνισης των καταγεγραμμένων χρόνων μέσω Internet με καθυστέρηση 3 λεπτών, καθώς και κατάταξη αθλητών ανά κατηγορία και φύλλο. Επίσης υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης διπλωμάτων με τον χρόνο και το όνομα του αθλητή την στιγμή που τερματίζει. Το σύστημα υποστηρίζεται από το προσωπικό της εταιρείας μας .

Φουσκωτή αψίδα
τερματισμού

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές λεπτομέρειες ενός αγώνα είναι η αψίδα τερματισμού. Είναι το σημείο συνάντησης, εκεί που ξεκινούν και τερματίσουν όλα! Η φουσκωτή αψίδα στήνεται με ευκολία όπου είναι απαραίτητο και στερεώνεται δυνατά. Το “μπαλόνι” όπως είναι επίσης γνωστό έχει τη δυνατότητα τοποθέτησης των λογότυπων των χορηγών της διοργάνωσης. Μπορεί να τοποθετηθεί από τον διοργανωτή ή να αναλάβει την τοποθέτηση-τόσο του “μπαλονιού” όσο και των διαφημιστικών μπάνερ-το προσωπικό της εταιρείας μας.

Μεταλλική αψίδα
τερματισμού

Η μεταλλική αψίδα τερματισμού έχει το μεγάλο πλεονέκτημα ότι μπορεί να στηθεί σε διάφορες διαστάσεις. Αυτό δίνει όπως είναι κατανοητό μεγάλη ευελιξία στο διοργανωτή γιατί δε χρειάζεται να πονοκεφαλιάζει για το αν το σημείο εκκίνησης είναι στενό ή φαρδύ. Παρέχεται η δυνατότητα να τοποθετηθούν πάνω στην αψίδα μπάνερς με τα λογότυπα των χορηγών της διοργάνωσης ώστε να μεγιστοποιηθεί η προβολή τους. Η αψίδα μπορεί να τοποθετηθεί από τον διοργανωτή ή να αναλάβει την τοποθέτηση τόσο αυτής όσο και των διαφημιστικών μπάνερ το προσωπικό της εταιρείας μας.

Βάθρα απονομών

Βάθρα απονομών | Raceystem.gr

Ο νικητής του αγώνα πρέπει να νιώθει ότι τιμάται σωστά! Άρα πρέπει να ανέβει και στο κατάλληλο βάθρο απονομών! Στη Racesystem σας διαθέτουμε τα κατάλληλα βάθρα και για τους τρεις πρώτους αθλητές οποιασδήποτε διοργάνωσης. Πάνω στα βάθρα μπορούμε εφόσον το επιθυμείτε να τοποθετήσουμε λογότυπα αγώνα ή χορηγών και φυσικά τους αριθμούς της θέσης του κάθε αθλητή.

Πλάτη απονομών

Πλάτη απονομών | Raceusystem.gr

Η πλάτη απονομών χρησιμοποιείται ώστε να μπορεί ο κόσμος να επικεντρωθεί στους νικητές ενός αγώνα. Βέβαια, είναι η καλύτερη ευκαιρία για προβολή της διοργάνωσης και των χορηγών. Γεμίζουμε την πλάτη με τα λογότυπα των χορηγών έτσι ώστε να βρίσκονται σε όλες τις αναμνηστικές φωτογραφίες που συνοδεύουν τις απονομές. Η πλάτη αυτή χρησιμοποιείται και στη συνέντευξη τύπου, που προηγείται του αγώνα.

Προστατευτικά
κάγκελα

Προστατευτικά κάγκελα

Η ασφάλεια ενός αγώνα είναι το παν. Στη Racesystem διαθέτουμε προστατευτικά κάγκελα τα οποία εκτός του ότι διαμορφώνουν έναν αθλητικό χώρο χρησιμοποιούνται και για την προβολή των χορηγών αφού πάνω τους κρεμάμε πανό με τα λογότυπα τους. Τα κάγκελα μπορούν να τοποθετηθούν από τον διοργανωτή ή να αναλάβει την τοποθέτηση η εταιρεία μας.

Τέντες γραμματείας

Τέντες γραμματείας - Συνεδρίων | Racesystem.gr

Ένας αγώνας δεν γίνεται πάντα κάτω από τις καλύτερες καιρικές συνθήκες. Τα μέλη της γραμματείας ή οι αποστολές των ομάδων πρέπει να είναι όσο γίνεται πιο προστατευμένοι από τα στοιχεία της φύσης. Στη Racesystem έχουμε τη λύση και γι αυτό: Σας παρέχουμε τέντες που στήνονται πολύ εύκολα ώστε να κάνετε τη δουλειά σας απρόσκοπτα. Οι τέντες μπορούν να εγκατασταθούν από το προσωπικό μας και μπορούν σε αυτές να κρεμαστούν πανό χορηγών.

Φωτογράφιση αγώνα

Φωτογράφιση αγώνα | Racesystem.gr

Τι θα μείνει από έναν αγώνα, την προσπάθεια όλων των αθλητών και την τελική επιβράβευση των νικητών αν σε αυτόν δεν υπάρχουν φωτογραφίες;
Η Racesystem μπορεί να σας παρέχει και αυτήν την υπηρεσία μέσα από τη συνεργασία της με φωτογράφους σε όλη την Ελλάδα, σε όποιο σημείο της κι αν κάνετε τον αγώνα σας. Μπορούμε να σας προσφέρουμε τόσο φωτογραφίες όσο και βίντεο του αγώνα σας!

Γεννήτρια

Μια διοργάνωση χρειάζεται…ζωντάνια. Μουσική, μικρόφωνα για ανακοινώσεις υπολογιστές για την χρονομέτρηση και άλλα.
Άρα χρειάζεται ρεύμα.
Η Racesystem σας παρέχει γεννήτρια ρεύματος με σταθεροποιητή τάσης. Εκτός από τη μεγαφωνική εγκατάσταση και όλα όσα αναφέρθηκαν πιο πάνω η γεννήτρια υποστηρίζει και τη φουσκωτή αψίδα τερματισμού.